Eräopaspalvelut

Eräopas Pekka Mikkosen ohjaamat Backcraft melontaretket, Omille poluille-, tulenteko-, tai vaikkapa Terveyttä luonnosta kurssi ty-ky päiviin tai kaveriporukalle!Omille poluille: 

Toiminnallinen kurssi retkeilytaitojen pariin. Päivän aikana käydään läpi suunistustaitoa, tulentekoa, jokaisenoikeuksia, sekä varuste asiaa. Kaikki tarpeellinen tieto, jotta pääset kulkemaan omia polkuja, merkattujen reittien ulkopuolelle!


Terveyttä Luonnosta- retki

Sukellus luonnon hyvinvointi vaikutuksiin. Luonto tarjoaa uskomattoman monipuolisesti terveyteen positiivisesti vaikuttavia "lääkkeitä", sekä fyysiseen, että henkiseen hyvinvointiin. Kurssin nimi voisi olla myös "enemmän energiaa, vähemmän stressiä"- retki


Tulentekokurssi:

Monipuolinen ja laaja kurssi tulen tekemisen saloihin. Päivän aikana tehdään tulia monin eri menetelmin mm. kipinätikku, tulukset (karkku, piikivi, taula), kitkatulet, käytetään erilaisia sytykkeitä, sekä käydään läpi nuotion rakentamista. Luvassa tulentekotaitoja menneiltä ajoilta tähän päivään.


Backcraft melontareissu:

Ilmatäytteiset kajakit tarjoavat lukemattoman määrän mahdollisuuksia retkeilyyn. Sillä pääsee vesille melkein mistä vaan, samoin maihinnousu onnistuu kätevästi. Päivän melontareissu tai yön yli... tai vaikka useamman yön retki mielenkiintoisiin paikkoihin, joihin ei muuten ole pääsyä.


Näiden lisäksi on tarjolla vaikkapa teidän aikatauluun sopiva retki, pilkkikilpailut ammattilaisen vinkein, lumikenkäilyä, avotulella ruokaa... ym.Hintaesimerkki:

6 tunnin toiminnallinen erätaitopäivä 8 henkilölle Pirkanmaalla, 450€ + alv24%. Päivän aikana käydään läpi kartan ja kompassin käyttöä, tulentekoa, varuste asioita, jokaisenoikeuksia, ja välineiden turvallista käyttöä. Hinta sisältää opetuksen, metsäretken, teoriatiedon kirjallisena, sekä kahvin/teen. Huom. hinta ei sisällä tilavuokraa.


Pekka on harrastanut kalastusta pienestä pojasta lähtien, eikä innostus ole laantunut tähän päivään mennessä. Taustaltaan Pekka on eräopas (International Wilderness Guide), luonto- ohjaaja ja Survival Kiltan jäsen. Pekka on myös ollut kokki 15 vuoden ajan, ennen yrittäjäksi ryhtymistä.